Velkommen! Her kan du skrive stort og smått
Navn:

Sted:

Melding:

 
tegn igjen
 

Navn: Jostein
Sted: Moholtlia
Sent: 05.03.08 15:33

Alle "barna" hjemme på middag i dag.
Koselig ja !Navn: Jomar
Sted: Brussels Airport
Sent: 02.03.08 18:03

Hei alle. Jeg er paa vei hjem, etter en god uke paa Italia-kysten. Gratulerer til pappa med god tid paa Vasaloppet - og god bedring til Ragnhild og Eimund.
See you soon!
jNavn: Gunhild
Sted: Kristiansand
Sent: 27.02.08 13:56

Fine bilder Jostein.Det ser herlig ut med den fine snøen. Her er det snøklokker og krokus som gjelder, samt mye vind for tiden. God bedring til deg Eimund!Ha ei fin uke!Navn: Eimund
Sted: Rødde
Sent: 26.02.08 23:41

Veldig fine bilder pappa, og tusen takk for at du tar bilder av meg mens jeg sover... det liker jo alle godt...
spes når de kommer på web.
Kan informere at jeg har pådratt med en AC-lux etter et fall på snowboard på tirsdag, så det ser ut til at det blir en sofapåske på meg i år, utrolig kjedelig, med tanke på den fine snøen vi har fått i trøndelag i det siste.
AC-lux er en skulderskade, hvor en forlengning av kragebeinet har revet seg løs fra resten av kroppen...
Som dere skjønner er jeg åpen for en runde scrabble eller liverpool på alle døgnets tider i påska...

ha det godt alle sammen!Navn: Jostein
Sted: Moholtlia
Sent: 25.02.08 00:10

Endelig har jeg fått lagt ut noen bilder igjen. Det har vært litt travelt i det siste, så det er dessverre blir nedprioritert. Men jeg skal skjerpe meg ...

Ha en fin vinter - nå har vi den fineste årstida.
Navn: Arnstein & Aashild
Sted: London
Sent: 24.02.08 19:14

Hei alle! En liten hilsen fra London hvor vi er i helga for aa besoeke venner. Deilig vaarvaer her i byen med blomstring baade paa magnolia og forsythia. Reiser hjem imorra kveld...alt vel her. Gleder oss til hytteferie i paaska.Navn: Jomar
Sted: Nairobi
Sent: 22.02.08 11:32

Ja - det stemmer. Blir sendt hjemover paa standby, og saa vil tiden vise hva som skjer med prosjektene vaare i Somalia. Den norske februarvinteren blir hard for en solvant stakkar, saa jeg hopper av i Roma og farter ned til Terracina. Alt bare bra!Navn: Jostein
Sted: Moholtlia
Sent: 19.02.08 20:26

Snakket med Jomar i går. Han er ferdig med sine 14 dager i Mt.Elgon. Det er liten sjanse for at de kommer igang med det nye prosjektet i Somalia pga det som hendte. Derfor er han på "stand by" og kommer trolig hjem i neste uke. Så får vi se hva som skjer videre. Velkommen hjem.
JosteinNavn: Jomar
Sted: Kitale, Mt. Elgon
Sent: 16.02.08 10:17

Hei alle! Artig aa se hjemmesida igjen. Har fri idag, og vi har dratt inn til en litt stoerre by hvor de har internett. Kjekt aa lese nyheter - og mange mail aa lese. Takk til alle som sender.

Alt er bare vel, og paa mandag faar vi oppdatering om hva som skjer videre i Somalia og prosjektene vaare der. Jeg haaper vi kan returnere.

jNavn: Arni
Sted: Sharm el sheik
Sent: 14.02.08 21:56

Hei. Her kommer en kort melding fra egypt. Vi har det bra og koser oss i sola. Ridd paa kamel, kjoert firhjuling og snorkla. Veldig chartersted. Ingen egyptere som bor her fast, alle jobber for turistene her..men varmt og godt er det og veldig god mat for en rimelig penge. Alt vel, altsaa. Haaper det staar bra til hjemme ogsaa. Snakkes!
klem arni og aassiNavn: Jostein
Sted: Moholtlia
Sent: 09.02.08 07:02

Jeg fikk legge ut førlgende melding fra Jomar som jeg fikk 6. februar 2008 20:12


Emne: Rapport fra Mt. Elgon

Habari a leo, papa.

Bare en kjapp hilsen herfra. Har nettopp kommet hjem fra "mobile clinic", og det er helt fantastisk flott. Vi kjoerer rundt paa skikkelig haakkaadalsveger (bare mye brattere og styggere) og installerer oss i tomme skoler etc, og vaksinerer, veier og medisinerer folk dagen lang. Jeg har de siste (og foerste) to dagene vaert fast ansatt paa registreringsposten, og veier ungene, spoer om navn, hvor de kommer fra, hvor gammel + maaler omkretsen paa overarmen for aa sjekke om de er underernaerte. Har begynt aa plukke opp en god del swahili, og kan snart gjoere jobben alene. Det er ikke saa avansert, men setninger som "Hvor kommer du fra", "Hvor gammel er du"
etc. Saa tror ofte pasienten at jeg kan swahili, og babler ivei uten at jeg skjoenner et kvekk.

Denne plassen er helt fantastisk flott. Fjellet er paa det hoeyeste 4400 moh, og det er en helt enestaende natur. Dype daler, lange sletter, kuskit-hytter og frodige traer.

Ellers er alt oskar kilo. Veldig glad for at jeg "slapp unna" Nairobi - og kom meg opp hit.

Her gaar det paa oppkobling via satphone.

Stor klem,

Kwaheri, asante sana!
Jomar
Mt.Elgon

Navn: Ragnhild
Sted: Hjemme i herman krags vei
Sent: 05.02.08 20:00

Da er jeg og torgeir hjemme igjen, har hatt en veldig fin tur! snakkes en dag neste uke mamma?? har du levert boka mi forresten??Navn: Aslaug
Sted: Moholtlia
Sent: 05.02.08 18:08

jomar ringte idag også. Han ville fortelle at han hadde det bare bra. Han bodde i telt oppe i fjellet og det var litt kaldt første natta. Idag hadde han vært i en liten landsby og veid, vaksinert og undersøkt barn. Det var en veldig flott natur der han er nå. Han ba meg hilse.Navn: Jostein
Sted: Moholtlia
Sent: 04.02.08 10:27

Jomar ringte i dag. Han var da på vei inn i et lite fly som skulle ta han opp til Mount Elgon. Han skal være der en stund mens Somalia er evakuert. Her trengs det visst hjelp - klikk på linken under:

De slår alle, til og med de små barna...

Lykke til Jomar !Navn: Ragnhild
Sted: Dahlberg road, Brixton, London, England
Sent: 03.02.08 21:25

Sitter i en veldig fin, koselig og typisk engelsk leilighet i London, bor hos Maria og Torbjørn Smørgrav Eikli. Har vært her siden torsdag, da kom også Torgeir, har sett de største sightseeingstedene og har vært i London Eye og fått utsikten over byen. I dag har vi vært på premier league kamp. dårlig første omgang, en bedre andre omgang. Mye liv da, det skal de ha!! :) I kveld skal vi nok ut å se på bylivet, i morgen blir det shopping i Oxford og barnevakt på kvelden :)
Drar hjem tirsdag morgen. snakkes da :) -r-Navn: Brit Karin Kvam
Sted: Rennebu
Sent: 30.01.08 20:07

Hei Aslaug. TAKK for sist, så utrolig artig å treffes igjen. Fikk ikke sagt "hade" på skikkelig måte på søndag men får håpe det ikke blir så lenge til neste gang. KLem Brit KarinNavn: Jostein
Sted: Moholtlia 6
Sent: 28.01.08 17:47

Snakket med Jomar idag. Han kom ut fra Somalia før helga og var ikke innblandet i bombeeksplosjonen i Somalia i dag.
MFS's webside


Navn: Ragnhild
Sted: York, still!
Sent: 28.01.08 14:32

Still in England, yes! var i skottland i helga, veldig arti! satt paa toget me en skotte, kan me haanda paa hjerte si at ae forsto reint lite :) no har sola endelig titta frem aa krokkusen e i full blomst! I dag ska vi paa vikingemuseet!

Ja jomar, vi ringes i norge, men gjerne skriv en mail aa fortell litt:)

-rNavn: Jomar
Sted: Mogadishu
Sent: 23.01.08 19:21

Hei alle sammen. Alt bare bra i Mogadishu. Reiser mest sannsynlig til Nairobi fredag.

Ragnhild, hadde tenkt aa ringe - men det er sikkert svindyrt naar jeg er her og du er der. Snakkes naar du er i Norge, oki?

Ha det bra alle.

jNavn: Ragnhild
Sted: York, England
Sent: 22.01.08 21:04

En liten hilsen fra York :) koser meg masse i York, tross d daarlige vaeret ( maatte kjope paraply, for aa si d saann). Har blitt godt kjent i den lille byen allerede, veldig koselig, full av kultur og historie. Flommen preger byen litt, men er ikke veldig ille. Vi dro paa et kjopesenter utenfor byen i dag, da saa vi flommen 1 m fra veien, naar vi dro tilbake 3-4 timer senere, var veien oversvomt. hehe, men bra me litt action.
Utenom shopping er d litt sightseeing, litt undervisning og litt pubbing. I morgen skal jeg og to andre gaa byen rundt aa bli bedre kjent aa se flommen paa naermere hold :)

Kos dere der hjemme og ellers rundt om i verden :)Antall meldinger: 988
[ Side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41  42 43 44 45 46 47 48 49 50 ]

[ Forlate gjesteboken ]