Romjula 2002

 

Jula 2002 ble feiret på tradisjonelt vis. Juledag var vi alle hjemme og koste oss med god mat og sosialt fellesskap. Andredagen ble det litt mer spredet. Aslaug jobbet, jeg dro var på ski, ungdommene møtte venner. 

Vi har for det meste vært hjemme. Har hatt litt besøk og vært litt på besøk.

Her har vi hatt koselig julebesøk av familien Wanvik. Synd at bildet ble så dårlig, men det er altså Randi, Jan Egil, Magnus, Christian og Harald Wanvik.

  

 

Tidligere om åra - sist i 1997 tror jeg - brukte vi å spille ishockey sammen med Utstrand m.fl. Den tradisjonen har vi tenkt å gjenoppta, så etter litt orging med utstyr og sliping av skøyter m.m. trosset vi over 15 speike-grader og spilte ishockey på Nidarvoll-banen.

Øystein er en habil ishockeyspiller.

  

 

Stig Arild Guldbransen var ikke vanskelig å gå med. 

Full tenning som alltid!

  

 

Jomar i aksjon.

  

 

Arnstein

  

 

En kveld var vi på Vestlia på besøk til Bjørg og Ståle Olsen. Elin og Odd Jonassen, og Gunn Mary og Odd Idar Kulset var der også.

Her skjærer Odd av fenalåret. Det var godt. 

 

  

 

Bjørg arbeider med alvorlig syke barn på barneavdelingen St.Olavs sykehus. Hun er veldig engasjert og hun fortalte hvordan de bruker sang og musikk. Her spiller hun en CD som en pasient har spilt inn.

 

  

 

Fin ovn sammen med to fine damer. 

Bjørg og Ståle har kjøpt en gammeldags vedovn som de har fått pusset opp. 

 

  

 

Kor har Gunn Mary tenkt seg hen tro? 

 

  

 

Jo, til kunstgalleriet til Ståle. Han har nemlig begynt å samle på malerier og har ryddet  loftet og tatt det i bruk til galleri! Flott ja !!

 

Ellers takk for en fin kveld. Det var kjempetrivelig å treffe dere igjen. 

 

  

fil: jostein/ja2002126.html