Birkebeinerrennet 22.mars 2003

 

 

 

 

 

 

 

Så er det Birkebeiner'n igjen. Som før overnatter vi hos Rer Arve Johnsen. Her har vi fått oss mat og koser oss med kaffe og is.

 

 

 

 

 

 

 

Været var fint. Minus 2 på morgenen, men da solen kom opp ble det fort varmegrader i startområdet. 

Så her var det klisterføre, mens på fjellet var det tørr snø. Dermed var det duket for usikkerhet rundt hvordan en skulle smøre. 

Jeg endte opp med blått klister i bunn (brent inn) og en blanding mellom universal og sølvklister oppå. Det var veldig bra i lavere områder, men iset og bremset mye på gliden i høyden. 

Her er det like før start.

 

 

 

 

 

 

 

Aslaug kom til Rena fra Skien med toget. Og kjørte bilen fra Rena til Lillehammer og tok i mot oss der. Hun kjørte også hele veien hjem igjen.

Her kommer Lars inn til mål.

 

 

 

 

 

 

 

I Birkebeineren er det puljevis start (ikke fellesstart som mange andre turrenn). Egentlig skulle jeg starte 30 minutter etter Lars, men pga trafikkproblemer fra Rena og opp til startområdet, ble starten til min og senere puljer ble utsatt med 30 min. Det visste ikke Lars når jeg kom i mål ca 40 minutter etter han. Han trodde han hadde slått meg helt til jeg fortalte at jeg hadde startet 1 time etter han. En artig detalj. Men forrige gang var det Lars som slo meg. 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg var dyktig sliten denne gangen, og det var godt å få hjelp til å ta av brikken.

 

 

 

 

 

 

 

Men vi klarte det i år også. Lars for 3. gang og jeg for 4.gang. Det gir en deilig følelse etterpå.

Takk for laget.

Link til Birken.no

fil: jostein/ja2003037.html

Sist oppdatert 23.03.03