2004105 Til minne om Hiace-tiden 

Vi har hatt Hiace i over 20 år, men en gang måtte det ta slutt. En utrolig driftsikker og praktisk bil, må vike for mer fart og spenning. Så nå er det slutt. Jeg averterte den i avisa. Så begynte det å ringe interesserte kjøpere og da måtte vi til å  vaske og fli den. 

 

Og alle minner strømmet på ....

Høst 99 Den første Hiacen slet vi helt ut. Vi hadde den i 16 år og kjørte 350000 km med den. Den var nedlesset, men trofast på mange ferieturer og speiderleirer. Den var romslig både foran og bak. Ragnhild satt vanligvis i midtsetet foran, men kranglet de for mye bak, så ble det bytting. I denne har vi overnattet, flyttet, kjørt ved, kranglet, kost oss (mest det da), hørt lydbøker, fløyta hang seg opp, dratt campingvogn, innbrudd, påkjørt, kjørt av veien, kjørt utrolig mye datautstyr ifbm jobb, kokt på veien til Moldtua, mamma var med til Ålesund, bremsene streiket ned fra Forbordfjellet, øvelseskjøring og mye, mye, mye mer. Ja, jeg kunne skrevet utrolig mye om hva Hiacen har vært med på og betydd i familien (det kommer kanskje flere bilder etter hvert).

 

Vår 2000 Den siste (den andre) har vi kjørt nesten 140 000 km siden vinteren 2000. Aldri noe tull.

 

 

Sommer 2000 Regnvær i Nissedal....

 

Vår 03 Den har hjulpet oss med mange flyttinger. Her flytter Jomar fra Bergen...

 

Høst 03 ... og her flytter Ragnhild til Rauma. Sånne turer har vi hatt mange av.

 

Jeg vet ikke hvordan det blir å leve uten en Hiace, men nå er den i allefall solgt. Kjøperne (Kjell og Hilde) ble selvfølgelig glad og fornøyd for at de fikk kjøpe den, men jeg er spent på hva jeg skal gjøre i mangel av denne pålitelige og praktiske bilen.

Takk for all hjelp og alle gode minner!

 

fil: jostein/ja2004105.html