20070302 Birkebeinerrennet 2007

Lørdag 17.mars var det Birkebeineren. Her er vi på vei til Rena, men har tatt en pause på Tiur's Kro. Fikk oss litt mat her.

Vel fremme på Rena fikk vi hentet startnummer ...

... og føle litt på stemningen i telt og boder. Som vanlig er jeg innom Per Knut på Rode-boden. Ellers traff jeg mange kjente...

 

... som f.eks Lars som promoterte "Den store styrkeprøven".

 

Etterpå kjørte vi til Hanne og Per Arve, og her ble vi møtt av Torjus - sønnen deres som er 7 måneder gammel.

 

Etter at jeg hadde preparert ski, spiste vi deilig viltgryte som Per Arve hadde laget. Du er jammen en dyktig kokk Per Arve. Frode hadde kommet før oss i år.

 

Etter kaffekos og "Senfredag", køyet vi. Jeg måtte planlegge oppgaver neste morgen og når jeg skulle stå opp.

 

Lørdag morgen - Frode koker rikelig med havregrøt. Birkebeinere må ha skikkelig med mat.

 

Aslaug ønsker meg god tur !

 

Men alle har vel hørt hvordan det gikk. Sterk vind på fjellet gjorde at arrangørene ikke turte annet enn å avlyse rennet. Jeg rakk nesten opp på Dølfjellet (15 km) før jeg begynte å møte løpere som kom nedover. Det var ganske uvirkelig, og jeg trodde nesten ikke på det da de ropte at rennet er stoppet. Etter hvert ble det vanskelig nok å komme seg ned pga at det korket seg i løypa.

Jeg fikk nå ringt (etter noen forsøk pga overbelastet nett) til Aslaug, slik at hun returnerte til Rena. Bagasjen ble også returnert og lagt ut her (bildet).

 

Jeg fikk dusjet og spist hos Per Arve og Hanne etter at jeg kom tilbake til start. Tok da dette bildet av Torjus. En skikkelig blid og trivelig gutt.

Takk for denne gang. Selv om det bare ble en skitur, hadde vi et kjempefint opphold på Rena. Tusen takk for oss.

 

Skriv gjerne en kommentar på gjesteboka.

fil: jostein/ja20070302.html