20141003 Sangkveld i Hauka

Ole introduserer sangene med godt humør og gode kommentarer. Han synger godt og sammen med Olav og Jan lager de harmonisk og velklingende musikk.

 

Hauka mannskor med dirigent Hege Merethe Haugerud Gorset fremfører en drikkevise av Bellmann.

Video

 

Ingebjørg Flatås Sægrov og Rebekka Flatås Sveås avsluttet med «Gje meg handa di ven».

 

Janne Marita Flatås, Linn Beathe Kverkild og Mette Arktander (voksne fra venstre) hjelper barna med loddtrekningen.

Video

 

Bjørn har vunnet !

 

Det var masse gevinster og Solveig Heimsbakk var heldig og vant fransk kosmetikk.

 

Artikkel som stod i Trønderbladet:

Sangkveld i Hauka 

Forsamlingen lytter spent - Mette gjentar etter den forsiktige barnestemmen. «Det var A nr 16». Så høres det fra lillesalen..tolv… tretten…fjorten… femten ..seksten.. JA ! Hele forsamlingen skrattet og lo godt. Alle kikket opp fra loddene sine som var i mange farger og pent lagt utover på bordene. Men denne gang var det Erling Halset som hadde vinnerloddet. Det var sangkveld i Hauka forsamlingshus fredag den 17.oktober og det nærmet seg slutten av programmet. Hauka grendalag hadde planlagt å ha en sånn sangkveld i lang tid, og i kveld «kom de i mellom» alt som skjer og fikk det til å passe.  

Hauka mannskor deltok med flott sang og fin fremførelse. Det sprudler av sangglede og konsentrasjon når de synger og i kveld sang de tre nummer.

Ole Postholm, Olav Asenhus og Jan Granøyen var sammen med Rebecca Flatås Sveås kveldens husorkester. De tre herrene fremførte flere nummer og stemmer og musikk var veldig avstemt og det var godt å høre på. Applausen sto i taket etter gitarsoloen på «Johnny Cash-sangen «Blue eyes crying in the rain».

Det var en lang og god pause. Publikum satt ved småbord og kunne forsyne seg av bufè i litjsalen. Her var det alt fra påsmurt brødskive med morr til jernbanekake (reporters favoritt) som visstnok kom til Soknedal med rallerne. Praten gikk lett og etter hvert kom loddbøkene frem. Allsangen gikk lett og det valgt både typiske og mer uvanlige sanger. Flere måtte konsentrere seg litt ekstra for å få rette takta på «Jag trodde englarna fanns». Mette Aktander kommer fra Langesund, men begynner å få dreisen på Hauka-dialekta. Hun ledet kvelden på en fin måte og minnet om at det er «mer kaffe på kainnunj».

Søstrene Flatås (Ingebjørg og Rebecca) imponerte stort. De sang bl.a. Gabriellas song fra filmen Så som i himlen og The Prayer. Den siste er mest kjent med Andrea Bocelli og Céline Dion, men forsamlingen ble bergtatt av stemmene og fremføringen av søstrene. Helt utrolig flott !

Loddtrekningen tok ungene seg av. Litt hjelp fra de voksne, men de var gilde når de fikk trekke vinnere fra korgen og etterpå dele ut gevinsten til vinneren.

Ole Postholm sa at det er mye fint å se på fjernsynet, men det er fint å møtes på denne måten også. Han hadde nok hele forsamlingen med seg i det. Så stemte vi i Trivelige Trøndelag. Takk Endre for at du ringte og varslet meg. Denne kvelden hadde jeg ikke villet gå glipp av !!

Takk for en fantastisk fin kveld.

Jostein Staverløkk

 

 

Skriv gjerne en kommentar på gjesteboka.

fil: jostein/14/ja20141003.html