20171206 NyttårsaftenTradisjonen tro satte jeg på vekking for å komme opp i rett tid på nyttårsaften. Jeg skal jo til Storheia.

Det var kaldt (minus 12), men fint føre. Så i år tenkte jeg at det var passelig å gå fra Storsvingen. Jeg gikk herfra 8.13.

 Som du ser - kjempefint føre. Og det lysner i horisonten bak Litjheia.

 Jeg koser meg på turen over Litjheia.

 Nesten oppe på Storheia  (9:19)

 Her er jeg oppe ved toppen, og mens jeg venter på sola drikker jeg kaffe og spiser julekaker :-).

Koselig med bål og godt å varme seg på. Og så fikk jeg besøk av en trivelig trio. To av disse var også her oppe nyttårsaften for to år siden.

 Og etter litt venting steg solen opp - da var klokka litt over 10:03

 Jeg husker ikke helt når jeg startet med å gå på Storheia nyttårsaften, men det er trolig ca 25 år siden. Ser av fotoalbumet at det var blitt tradisjon i 1999.

 På nedtur traff jeg Berit. Hun går regelmessig på Bosbergheia og var nå på vei dit for å skrive seg inn i boka for 149'ende gang i år. Respektabelt Berit !

 Kaldt og fint ! 

  Vi hadde bestemt oss for å feire nyttårsaften i Staverløkja i år. Utpå ettermiddagen kom månen opp.

 

 


 

Det manglet litt på fullmåne, men den er stor og fin. 

   

Jeg fikk meg en måneskinnstur på skihytta.

   

Nedenfor Svartåsen.

   

Det er nyttårsaften og da skal det være fest. Angela og Renè tok imot innbydelsen og feiret sammen med oss. Her skal vi spise kalkun.

  

En feirer ikke nyttårsaften i Staverløkja for å se raketter. Vi kunne telle de vi så på en hånd tror jeg... Her ser vi såvidt en på Hongrød.

 

 


 

Men Staverløkja har andre kvaliteter og vi hadde en veldig trivelig kveld. Her smaker vi på champagnen og ønsker hverandre: Godt nytt år !

 

 

Skriv gjerne en kommentar på gjesteboka.

Fil: jostein/17/ja20171206.html