20180904 Besøk hos svigermorSvigermor har fått en alvorlig diagnose og blitt skralere den siste tiden. Jeg har ikke vært i Nissedal i sommer, så nå var det på tide å ta en tur.Jeg kjørte el-bilen og det tok sin tid å finne ladestasjoner, få de til å virke med supporttelefoner på øret (på 3 av 4) og endelig ladet bilen.

Men jeg kom frem 01.30 natt til lørdag. Takket være lydbok med Jon Nesbø, klarte jeg å holde tålmodigheten i sjakk.

På lørdagsmorgen stakk vi først innom Tolo. Måtte ta en trall for han. Trivelig.Signe var ganske preget da vi kom, men ble mye bedre utover dagen.

 Even, Amalie og Hilde var også innom. Amalie klarte knapt å vente på fjellturen de hadde planlagt ;-)

 Aslaug hadde vært i Nissedal nesten en uke og hadde tilbringt dagene her. Det hadde vært utrolig godt for mor Signe.

 Her er sykkehjemmet.

 Så er det middagstid. Selvsagt er det risgrøt på lørdag. Jeg fikk også en god talerken! Utpå dagen kom Torgeir og Astrid fra Oslo.

 Vi gikk en spasertur ned til Nisser.

 Fin natur, men privatiseringen har gjort sitt inntog her også. Vi gikk langs stranda og til en stor eiendom hvor eieren sendte en illsint riesensshnauzer mot oss :-(

 Utover ettermiddagen ble Signe i ganske fin form. 

 Så er det søndag, og vi har langt å kjøre, så vi måtte komme oss avgårde i rett tid. Men Signe var i god form, og det var lettere å dra også for Aslaug. 

 Signe vinket til oss når vi dro. Takk for denne gang og lykke til med tunge tak som venter. Vi tenker på deg kjære mamma/svigermor.

 

Skriv gjerne en kommentar på gjesteboka eller hopp tilbake til fotoalbum.

Fil: jostein/ja20180904.html