20190304 Benken kommer hjemNitesh, som bor på hybel i sokkelen, var nylig hjemme i India i bryllup til broren. Ganske uvante forhold for oss, men veldig spennende å se og høre hvordan det er der.

 Vi kjørte oppover fredag og her er det frokost lørdagsmorgen.

 Det var meldt fint vær, så vi kom oss da ut i rett tid. Her er vi på Svartåsen. Turid (Heimsbakk) var her for 95. gang i vinter. Hun går vanligvis på truger og dette var visst første gangen på ski.

 Vi gikk videre sørover fra skihytta. Helt ideelle forhold.

 Kaffe og mat på toppen av Merraåsen.

 Hjem igjen valgte vi å gå utenom løypa. Det er bare helt fantastisk.

 Litt av et skiterreng.

 Fredagskveld tikket det inn en melding fra Olav (Solberg). Ole, faren, hadde fått en benk etter delingen i Staverløkja. Den har de hatt på på hytta i Haltdalen. Nå skulle de kvitte seg med den og lurte på om jeg var interessert. Det var jeg selvfølgelig og lørdagskveld kom de med den. Her sitter Olav sammen med samboer Mona (Skjæringsstad) på benken.

 Sånn ser den ut. Den er uttrekkbar, men det skal du få se en annen gang ;-)

 Bak står det LARS. Ikke godt å si hvem som har skrevet det, for det har vært mange Lars-er i Staverløkja. Både Litj-Lars, Stor-Lars, onkel Lars, oldefar Lars og flere. Men benken er gammel og hvis den ble malt når den var ny, så er det sansynligvis onkel Lars som har skrevet navnet sitt her. Ja, for det ser ut som det er samme maling i navnet som benken ellers.

 Takk for at du varslet meg Olav. Så er det kaffe. Anette var også kommet.

 God og lang frokost søndagsmorgen. 

Takk for besøket og en fin helg ! 

 

Skriv gjerne en kommentar på gjesteboka eller hopp tilbake til fotoalbum.

Fil: jostein/ja20190304.html