20190601 Kr.himmelfartsdag i Soknedal, Bente og Leif og Maya fyller 3 årDet er Kr.himmelfartsdags-helg og vi er på en liten tur i marka. Sofie og Aslaug ser etter froskeegg.

 Signe på grinda.

 Vi gikk opp til Linken og lurte oss opp på taket der.

 Sigurd har fått seg en reservetann.

 Været var kaldt og hustrig, og sannelig begynte det ikke å snø også...

 Men det ble bedre på lørdag. Da ble det våronn.

 Her har jeg endelig fått satt potetene. Det var tungt arbeid i år fordi jordfresen streiket og jeg måtte hakke opp åkeren for hånd. Men jeg tok det som trening :-)

 Når jeg kjørte til byen søndagsmorgen satt det 2 storfugler i veikanten. Er dette ungfugler, og mulige tiurer som ennå ikke er blitt mørk, eller er det røyer. Venter spent på en som skal forhøre seg på Nina ;-)

 Jeg kjørte inn på morgenen fordi Bente og Leif skulle komme innen. Bente var på besøk hos en venninne i byen (sitter ved siden av Aslaug).

 Da Marit og Steinar var innom Staverløkja i fjor, sa de at jeg skulle få et skap som onkel Arne hadde fått under delingen på Bergan. Jeg husker det godt der det stod innerst i stua der.

De hadde ikke noe plass til det og jeg tenkte at det må da gå an å få til en tur til Ålesund for å hente det. For det ville jo passe godt i Staverløkja. Men plutselig tikket det inn en melding fra Bente om at de skulle en tur til Trondheim og at de kunne ta med skapet.

Det var jo helt forgalt, men jeg var takknemlig for det. Er det de med skapet i sokkelen. Tusen takk både for skapet og at dere tok deg med!

 Mandag var det bursdagsfeiring for Maya på Vikhammeråsen. Hun ble 3 år! Her pakker hun opp gaver sammen med mamma.

 Så blaser hun ut lysene før alle fikk smake den deilige kaka.

 Så ble det ekte kaffeslabberas.

Takk for kake og kaffe Maya. Gratulerer med dagen og tillykke med et nytt år.

 

 

Skriv gjerne en kommentar på gjesteboka eller hopp tilbake til fotoalbum.

Fil: jostein/ja20190601.html