20200104 SvartvatnetSist helg fikk jeg kjørt frem og reist opp mye av veden. Men denne helga var det meldt mye nedbør. Ikke så lite typisk har jeg brøyteuke når det er slikt vær, dermed måtte jeg bare holde meg i byen. Så da er de nok snødd ned de strangene jeg ikke fikk reist opp sist helg. Men jeg finner de igjen...

 Men jeg fikk et par fine dager i Bymarka. Her er jeg på Bjørkhylla sammen med Edvin Spakmo og Arna Bergsmyr. Edvin er en av "fadderne" til dette fine stedet og Arna kjenner jeg fra bedriftslangrenn. Her hadde vi det trivelig.

 Edvin skriver i hytteboka. Du ser han har lagt ut ostbiter til toppmeisen også...

 Det har ved flere anledninger vært snakk om en gapahuk som ligger ved Svartvatnet. Jeg tenkte at jeg hadde tid til å finne denne i dag. Og det var ikke så vanskelig. Her er Svartvatnet.

 Og der oppe ligger gapahuken.

 Det var jo rene luksusplassen. Den er ganske ny og har ikke rukket å få sjel ennå. Men vedskjulet er på plass og resten kommer nok.

 Fuglene har rikelig med mat her også.

 Det var godt føre, jeg hadde gode ski og det var for tidlig å ta på hjemvei. Så jeg tok turen gjennom Langdalen.

 Det var dagens langløype og løypeansvarlige hadde gjort en kjempefin jobb med å sette opp skilt med stedsnavn. Det øker verdien av turen.

Her får jeg vite at jeg er på det høyeste punktet i løypa, Bjørkåsen ligger til venstre og Hoåsen til høyre. Tusen takk!

 

 

 Skriv gjerne en kommentar på gjesteboka eller hopp tilbake till fotoalbum..

 Fil: jostein/ja20200104.html