20200806 70-årsfeiring i EngdalStåle rundet de 70 i sommer og nå har han invitert gamle naboer til bryggefest i Engdal. Det har vi gledet oss til.

   Jubilanten ved disken.

 Artig å hilse på gamle kjenninger.

 De har tatt var på mange gamle ting og bevart atmosfæren i brygga.

  Ståle forteller litt historie til aperetif'en. 

 Så er det middag oppe. Vi fikk servert deilig bakalao.Etterpå måtte Aslaug prøve fisken, men det endte med at hun anglet bort sluken.Pilkasting er en klassiker når vi samles. Odd i gang med Ståle og Ståle følger godt med.

   Nytt av året var kasting av ringer.

   Så var det damenes tur. Elin teller opp. Ser da imponerende bra ut !

   Bjørg kaster ringer. Ikke så lett dette nei...Det var deilig vær og utpå natta havnet vi ute ved bålpanna. Det var god stemning og det ble sent. Veldig sent...Men alle var oppe til frokost. Damene tok oppvasken som seg hør og bør ;-)Og vi mannfolka måtte ut for å skaffe mat. Ståle har båt, så da blir det fisketur.Og konene står igjen på land og vinker adjø til fiskerne som drar ut. Det er slik det skal være på kysten ;-)Ska sei!! Odd fikk en fin skikkelig fin en.Odd tok visst ut blodet i kampens hete, men han besvimte ikke denne gangen :-) Ståle fileterer.Og jubilanten salter. Det blir noen gode middager.

Det ble en minnerik feiring. Alt klaffet og vi hadde det utrolig trivelig sammen.

Takk for invitasjonen, gratulerer med dagen som var og til lykke med et nytt 10 år. Vi kommer igjen da. Takk for oss!På hjemvei, på Søvasskjølen, var vi innom hytta til Synnøve og Halvard. Det var bare Halvard som var den for Synnøve var på jobb. Vi var innom bare en snartur og kjørte videre til byen. Halvard skulle hente stein...

Skriv gjerne en kommentar på gjesteboka eller hopp tilbake till fotoalbum..

 Fil: jostein/ja20200806.html