20210201 Kald vinterVi opplever en kald, men nydelig vinter. Fine løyper og gode skiforhold i marka. Her er et lite glimt av aurora også. 

  Fikk trøbbel med akvarienpumpa. Det er mange år siden den er rengjort og typisk nok blir det lekkasje etter rengjøring. Dette er nok ikke den beste pumpa heller tror jeg (Tetra EX1200). Jeg fikk den anbefalt av Aquazoo, men den holder i allefall ikke det de lovte. Den er ikke mer enn 5-6 år. Men plasten, og særlig delene som festet inn slangene var helt morkne. Derfor fikk jeg lekkasje. Det blir nok et litt mer pålitelig merke neste gang. Bare vent å se ;-)

  Når vi kom til Staverløkja var sikringen gått på kjøkkenet. Det hadde vært kuldegrader. Dermed frøs vannet. Aquastop'en til oppvaskmaskine frøs i stykker og sprang lekk. Men heldigvis oppdaget vi det med engang vannet tinte.Temperaturmåler i Staverløkja. Under 20 grader ute lørdagsmorgen.

  Men veldig fint da. Og nå kommer sola :-) 

    

  Idar og jeg driver fortsatt i vedskogen. Et bra lass på vei opp her. Staverløkja bak.

  Har jo egentlig bra med ved, men man vet ikke hvordan det blir å få hogd neste år. Kanskje er det metervis med snø da.... Så det er best å får ordnet litt i vinter også. Dessuten er det god trim og trivelig arbeid.

 Ekstra trivelig blir det når en kan komme inn til nybakte boller :-) :-)

     

Skriv gjerne en kommentar på gjesteboka eller hopp tilbake till fotoalbum..

 Fil: jostein/ja20210201.html