20211102 Vannledning og golvSom jeg skrev var jeg spent på hvordan det gikk når vannledningen skulle flyttes. Jeg ble ikke veldig imponert når jeg kom oppver og så at vannledningen lå i lufta og temmelig utsatt for både frost og vedlikehold. Verre ble det når jeg skulle tre varmekabelen - den stoppet brått nedom veien og jeg måtte bare trekke den tilbake. Og enda verre ble det ....

 ... når jeg koblet på vannet igjen. Det var såvidt det rant.

 Da måtte jeg ta en telefon til veivokteren. Han nølte ikke med å sørge for at maskinene kom tilbake neste morgen for å ordne opp.

 Denne gangen var det Kennet som fikk jobben. Han er kjempeflink maskinkjører og kan ordne det meste. Her har vi avdekket en  "knekk" og en sammenklemt vannledning. Da er det bare å skjøte inn et stykke.

 Så da er det i orden på nedsiden av veien.

 Så skjøtte vi i et stykke på oversiden av veien slik at vi fikk svingt vannledningen litt unna fra munningen av stikkrenna.

 Da fikk jeg isolert den...

 ... før Kennet fyllte på med masse.

 Så rensket han opp sørpa og pukksatte innløpet til stikkrenna.

 Døktig kar ja. Tusen takk for hjelpa.

 Vi tredde varmekabelen gjennom før vi lukket grøftene for å være sikker på at vi kom gjennom. Det hadde blitt noen ekstra svinger, så vi måtte skru opp igjen nedom veien for å tre resten av kabelen. Vi ble også lurt av litt luft, men det er en egen historie.

Her er varmekabelen koblet til igjen. Nå håper jeg å slippe vanntrøbbel på en stund.

 Samme helga la jeg golv i snekkerbua. Litt for fint kanskje, men jeg endte med å kjøpe laminat. Her har jeg lagt ullpapp og de to første lengdene.

 Da er golvet på plass.

 

 

  

Skriv gjerne en kommentar på gjesteboka eller hopp tilbake till fotoalbum..

 Fil: jostein/ja20211102.html