20230204 Vedhogst og skreilag på Vestlia



Det er beste tida å drive i vedskogen nå. Det er tungt, men utrolig friskt og godt å arbeide ute.

 



En fin støe og mange kvisthauger.

 



Det er skreisesong også. Lørdagskveld var vi invitert til Ståle og Bjørg på Vestlia på skrei, rogn og leverlag. Her ordner Ståle med velkomstdrinken.

 



Bjørg har full kontroll på kjøkkenet.

 



Det var dekket et nydelig langbord.

 



Når alle gjestene var kommet ble skreien satt i ovnen.

 



Så er det klart.

 



Fantastisk nydelig mat. Jeg har egentlig ikke vært så begeistret for rogn og lever før, men etterhvert har jeg begynt å like det. Og dette var virkelig kjempegodt. Lisbeth og Elin er helt enig.

 



Supertrivelig vestliagjeng. Vi er så glad for å få være med til tross for at vi flyttet fra Vestlia høsten 1993.

 



Per og Odd.

 



Det ble servert  i flere runder. Her er Vigdis med rognfatet.

 



I hyggelig lag går tiden fort og vi koste oss ved bordet i mange timer. Vi sang både gamle og nye sanger.

 



Til slutt fikk vi Ståles byggrynsgrøt med Bjørgs jordbærsaus. Det er en vinner !!!

Tusen takk gode folk for en fantastisk kveld.

 

 

Skriv gjerne en kommentar på gjesteboka eller hopp tilbake till fotoalbum..

 Fil: jostein/ja20230204.html